Personal Training & Performance Coaching


Mijn Visie

Personal Training & Performance Coaching gaat in mijn optiek verder dan alleen werken naar een specifieke doelstelling.
Het vergt meer van je dan alleen op de training verschijnen. Alle factoren, op dit moment in jouw leven spelen mee, maken onderdeel uit van wie jij bent en wat jij manifesteert in jouw leven. Alles draagt hieraan bij; gedachtes, emoties, relaties, handelingen, gebeurtenissen, je slaap, je gewoontes, je onbewuste-bewuste gedrag. Zo kan ik nog even doorgaan.

Tijdens mijn opleiding(en) bij elite eenheden werd ik mij er degelijk van bewust dat de manier waarop je iets uitdraagt en waar je voor staat essentieel is in het behalen van je doel(en).
Zelfs al ben je heel succesvol, wil dat niet zeggen dat de manier waarop je 'performed' dat dit de enigste juiste is. Sterker nog, wellicht kan dit veel efficiënter en doeltreffender. Dat is waar ik jou graag inzichten in geef, jou uitdaag, zodat jij nog concreter kan uitdragen wie jij bent en waar jij voor staat.

Waar zit bij jou weerstand? Waar of wanneer voel jij je oncomfortabel?

Bij Motivador Coaching is het waar het fysieke en mentale aspect samen komt. De ultieme samensmelting.

Ben jij benieuwd naar mijn energie? Wil jij graag kort kennis maken? Dat kan!
Vul het contactformulier in en ik neem spoedig contact met je op!


Fysieke Training als component

Vanuit Motivador Coaching bied ik Personal Training aan op elk gewenste locatie. Ik als coach kies deze locatie.

Eén ieder heeft zijn of haar reden om op zoek te gaan naar een Personal Trainer & Performance Coach. Daarom heeft ook iedereen een andere aanpak en andere trainingsmethode nodig. Als Performance Coach kijk ik naar wie jij bent, wat jij nodig hebt om jouw doel te behalen.


Jij en Ik

We starten met een eerste gesprek. In dat gesprek kijken we naar jouw wensen, doelstelling(en), motivatie en vooral naar hoe jij op dit moment in het leven staat. Aan de hand van deze informatie krijg ik een goed beeld van wat jou wensen zijn en wat mijn manier van coachen/begeleiden zal inhouden. Dit zal ik dan ook in dit gesprek met je bespreken en aan je voorleggen. Plan je info gesprek hier.


Heb je een vraag?
Mail dan naar info@motivador.nl en ik neem z.s.m contact met je op!