De weg terug naar arbeid is niet altijd even makkelijk.


Vaak zijn onderliggende (omgevings)factoren, overtuigingen en het gevolg van gemaakte keuzes wat je tegenhoudt.

Niet alleen van de weg terug naar je werk, maar ook de weg naar wie je daadwerkelijk bent. Want, hoeveel mensen doen iets (qua werk) wat ze helemaal niet zo leuk vinden.
(Jij bent écht niet de enige!)

Ze doen dit omdat het goed verdient (maar leuk vinden ze het niet!), omdat het op sociaal vlak goed verkoopt (wauw kijk hem/haar met die topbaan), of gewoonweg omdat je op een vroeger moment in je leven de keuze hebt gemaakt die je 'bestie' destijds maakte, dezelfde studie doen is leuk en wat later is zien we dan wel! Nu zoveel jaren later wetend (én voelend) niet(!) op je plek te zitten!
Zomaar enkele redenen van de nog zoveel te noemen.
Zomaar wat redenen die jou uiteindelijk thuis laten zitten.
[begrijp me niet verkeerd, ik generaliseer niet. Er zijn wel degelijk mensen die ziek zijn, waar dit schrijven niet over gaat]

Dit is een broeinest van bijvoorbeeld een burn-out of een depressie.
Daar zit jij als werknemer niet op te wachten! Laat staan je werkgever.
Daarom brengen wij een unieke manier van coachen waardoor jij als werknemer (maar ook jouw werkgever!) naar jezelf gaat kijken. Gaat voelen. Richting bepalen.

Actie!

Samen met HR gaan wij rond de tafel om vervolgens met de medewerkers zelf een stand van zaken op te maken. Zo wordt er duidelijk wat vanuit beide werkvelden aan de orde is.
1. Screening
2. Advies
3. Implementatie

Wil jij als werkgever meer informatie omtrent onze unieke manier van coachen en het samenbrengen van verschillende expertises? Neem contact met ons want wij leveren enkel maatwerk.

-elk project is mooi en uniek!-