Voedingsadvies & Trainingsschema's


Wil je liever nergens aan vast zitten en zelfstandig aan de slag gaan? Naast personal training bied ik ook losse voedings- en trainingsschema’s aan.
Dit zijn op maat gemaakte schema’s aan de hand van jouw doelen en wensen.

Werkwijze

Naast personal coaching is het dus ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met je voeding en/of met je trainingen!

Trainingsschema’s gebaseerd op jouw fysieke gesteldheid en doelstelling. Een trainingsschema voor in de sportschool of liever buiten? Het kan allemaal. Voordat ik met een schema aan de slag ga wil ik eerst wat dingen van jou weten. Hiervoor hebben wij mailcontact en aan de hand van de informatie die jij mij hebt gegeven ga ik voor jou aan de slag.

Wanneer ik een voedingsschema voor jou maak mag je voor mij eerst een aantal dagen heel strikt je voeding bij houden. Aan de hand daarvan zal ik één schema voor je maken waarbij ik je vertel én tips en tricks geef over hoe je zo veel mogelijk kan variëren in je voedingspatroon. Daarnaast krijg je ook een hele lijst van mij mee waarin de basiskennis over voeding staan en met tips en tricks om je voeding gevarieerd te houden.

Kosten

Trainingsschema’s: eenmalig €50,00
– Afgestemd op jouw doelstelling en levensstijl
– Verschillende trainingsschema’s per dag
– Supplementen advies

Voedingsschema: eenmalig €50,00
– Afgestemd op jouw doelstelling en levensstijl
– Afgestemd op jouw macro’s
– Tips om te variëren
– Supplementen advies

Voeding & trainingsschema: eenmalig €85,00

Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Let’s start today!

Kan ik jou helpen met een op maat gemaakt voedings- of trainingsschema? Neem dan contact op met mij door middel van onderstaand contactformulier!