Joey

Mijn naam is Joey van der Hoeven, vrienden noemen mij 'Joe' of 'Pinda' (vanwege mijn Indonesische afkomst). Op 5 november 1984
werd ik geboren in Kerkrade waar ik nog steeds woon.

Naast mijn werk als Personal Coach, hou ik ontzettend van sporten, eten, familie en ontspannen.
Van jongs af aan sport ik veel. Als kind heb ik jarenlang gevoetbald op redelijk niveau. Waarna mijn vader mij bekend maakte met krachttraining, hij deed destijds aan bodybuilding. Ik ben mij later gaan verdiepen in krachttraining, wat ik vandaag de dag nog steeds met veel passie doe.

Na mijn studie psychologie ben ik naar het Korps Mariniers gegaan. Waarna ik mijn defensie carrière vervolgde bij de ParaCommando's in België.
Deze elite eenheden hebben mij gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben. Een mooie ervaring, zowel mentaal als fysiek erg zwaar, maar wat mij als persoon veel heeft geboden.
Met deze discipline en vastberadenheid coach ik elk van mijn coachees naar hun eigen specifieke doel. Eveneens ben ik op mijn eigen wijze uniek in het werken met verslavingen c.q. gedragsveranderingen; mail mij voor meer informatie met betrekking tot dit onderwerp.

Mijn ambitie is om als persoon én als Coach te inspireren en motiveren met mijn levensstijl en visie.
Ik draag mijn Motivador filosofie aan eenieder uit wie bereid is dit op te pikken.
Vanuit de Wet van Aantrekking is alles mogelijk! Álles! Graag neem ik je hierin mee.
Een eigen bedrijf starten is wat ik december 2018 heb kunnen realiseren. Een eigen locatie voor coaching, training en workshops is waar momenteel mijn ambitie ligt. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken. Ik zal mij als mens en als coach blijven ontwikkelen om zo groei en deskundigheid te kunnen blijven bieden.


comments powered by Disqus