Joey

Mijn naam is Joey van der Hoeven, vrienden noemen mij 'Joe' of 'Pinda' (vanwege mijn Indonesische afkomst).
Op 5 november 1984 werd ik geboren in Kerkrade waar ik nog steeds woon.

Naast mijn werk als Mind en Performance Coach, hou ik ontzettend van sporten, eten, familie en ontspannen.
Van jongs af aan sport ik veel. Als kind heb ik jarenlang gevoetbald op redelijk niveau. Waarna mijn vader mij bekend maakte met krachttraining. Ik ben mij later gaan verdiepen in krachttraining, wat ik vandaag de dag nog steeds met veel passie doe. Daarnaast doe ik veel aan hardlopen en houd ik van fysieke uitdaging.

Op jonge leeftijd ben ik veelal gaan lezen over het Boedhisme en raakte ik bekend met het fenomeen: meditatie. Dit voelde gelijk als thuiskomen. Spot on! Dit alles is wat ik nodig had. Al dat is.
Dit heb ik na wat omwegen weer weten op te pakken, mezelf terug gevonden, om het nu dagelijks te oefenen. Dit is trainen. Elke dag opnieuw.
Graag neem ik je mee. De innerlijke rust, het betreden van jouw eigen tempel. M.i. is er niets mooiers dan dit in het leven.
Zodat jij kan doen waarom jij hier bent.


Even terug naar mijn intro... Na mijn studie psychologie ben ik naar het Korps Mariniers gegaan. Waarna mijn defensie carrière zich vervolgde bij de ParaCommando's in België.
Door een kijkje in de keuken van deze elite eenheden weet ik wat ik waard ben en waar ik voor sta. Zowel fysiek als mentaal zware beproevingen, waar je de rest van je leven iets aan hebt.
Met deze discipline en vastberadenheid coach ik elk van mijn coachees naar hun eigen specifieke doel. Eveneens ben ik op mijn eigen wijze uniek in het coachen/begeleiden naar jouw mooiste leven.

Mijn ambitie is om als persoon én als Coach te inspireren en motiveren met mijn levensstijl en visie.
Ik draag mijn Motivador filosofie aan eenieder uit wie bereid is dit op te pikken.
Vanuit de Wet van Aantrekking is alles mogelijk! Álles! Graag neem ik je hierin mee.
Een eigen bedrijf starten is wat ik december 2018 heb kunnen realiseren. Een eigen locatie voor coaching, training en workshops is waar momenteel mijn ambitie ligt. Ik ben ervan overtuigd dat mij dit gaat lukken. Ik zal mij als mens en als coach blijven ontwikkelen om zo groei en deskundigheid te kunnen blijven bieden.